I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

For General Posts about Yamaha Enduros
User avatar
EnduroRider1
Posts: 3060
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Florida

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by EnduroRider1 » Mon Apr 08, 2019 12:54 pm

Test 2
Create a new post and include a photo bucket image

Image
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 1:18 pm

It seems to be working for you.


.
[dunno]
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 3:38 pm

I'll try again in my next post here.



.
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 3:39 pm

Trying again.


Image


Let's see.


Well what do you know?

.
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 3:40 pm

OK, I'll go back to my 465 thread in the Restoration forum and see if I can update there.

[ok]


[o-o]


.
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 3:50 pm

Boss so I was able to post a few times here and did a photo just fine. But when I went to my 465 Resto thread and tried to post an update with photo, I was sent to the "Forbidden" (action) page and my recent posts here were also deleted.


sk_wsign


.
User avatar
Larry$
Training Wheels
Posts: 1817
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:59 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: I'm having trouble connecting to YamahaEnduro.com

Post by Larry$ » Mon Apr 08, 2019 3:51 pm

And now my recent posts here are back.

This is a Twilight episode!


[LoL]

.
Post Reply