YamahaEnduro.com  
 



Original YamahaEnduro.com forum (From 2006) 13,185 archived posts


Go Back   YamahaEnduro.com > General Discussion > Maintenance & Repair
Register FAQ Calendar Mark Forums Read

Maintenance & Repair For specific technical questions and help requests

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2018, 06:56 AM   #1
Hukka
 
Join Date: May 2018
Location: Hibbing, MN
Posts: 4
Hukka May possibly Own a  Yamaha Enduro?


Default 1974 DT250 Wiring Help

Picked up my bike a year ago with a dead battery. I put in a new battery and the positive and ground wire melted. I have now installed an NOS main harness and added in a couple of fuses that were missing. When I run the blinkers, they seem to look more like a quick vibration and the opposite sides light up. I put the harness back as it came apart and obviously suspect the previous owner may have this connected incorrectly. I have a diagram, but some of this isn't obvious. Hoping to find someone with the same bike that has factory wiring, that could possibly help me get this correctly back together.
Hukka is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.

          

Donations  
             Current_Site_Fund   vBulletin or XenForo?


Powered by vBulletin® Version 3.6.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.